ACC Otomasyonu

Endüstriyel otomasyon alanında öncü

Otomasyon endüstrisinde yeni bir devrim​

Yılların deneyimi, uzmanlaşmış işler yaparken her zaman değişmez yol arkadaşımızdır

2023

Yeni Otomasyon yönetimi standartlarını kullanıma sunduk

ACC firması endüstriyel otomasyon teknolojisini Türkiye'de yerlileştirme hedefi ile 2013 yılında ilgili sanayi alanına girmiştir.

60M+

CUSTOMERS SERVED

Necessary, making this the first

$75B+

EXCHANGE FUND

Necessary, making this the first

25M+

CUSTOMERS SERVED

Necessary, making this the first

+120

MEETINGS HOLD

Randomised words which

Co-op for greater efficiency of your work

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using lorem ipsum is that it has a more-or-less normal.

Cryptocurrency blockchain wallet

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

CAMPAIGN PROGRESS - $840.000
OPENED OFFICES - 45

GİRİŞ

Türkiye'de endüstriyel otomasyon teknolojisini yerelleştirmek amacı ile 2013 yılında ilgili sanayi alanına giren ACC Şirketi, şu anda Siemens'in endüstriyel otomasyon alanındaki ilk ve tek resmi temsilcisi olarak her türlü teknik ve mühendislik hizmetini vermeye hazırdır.

Petrol, gaz, petrokimya, çelik, çimento, ilaç, tekstil, makine, suyun tuzdan arındırılması ve iklimlendirme sistemleri alanlarındaki projelerin danışmanlığı, tedariki, kurulumu ve devreye alınması alanında 10 yıldan fazla sürekli olan katılım, bu şirketi bir Endüstriyel aktivistler için güçlü bir yol arkadaşı yapmaktadir.

Şu anda, ACC firmasının proje birimi, modern bilgi birikimini uygulayarak;kontrol, enstrümantasyon, elektronik ve güç konularında deneyimli ve uzman teknik ekip kullanarak aşağıdaki projeleri gerçekleştirmektedir:

VİZYON

Projelerin tüm ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin isteklerini karşılamak için tüm proje faaliyetlerinde ileri bilgi, beceri, araç ve tekniklerin kullanılması her zaman şirketimizin önceliklerinden biri olmuştur ve dünya standartlarında bir organizasyon oluşturma vizyonumuzun temel taşı olarak kabul edilir.

Süreçleri analiz etmek ve iyileştirmek için gelişmiş ekipman kullanımına verdiğimiz önem, mühendislikten satın almaya, inşaata, insan kaynakları yönetimine, çevre korumaya, iş sağlığına ve risk yönetimine kadar proje yürütmenin her alanında hızımızı ve kalitemizi artırmamızı sağladı.

Kaliteli ve müşteri odaklı bir kuruluş olarak, hedeflerimize ulaşmak için yazılı bir planımız ve ISO 9001:2008 standardının gerekliliklerini kararlarımızda ve ardından uygulama aşamasında bir rehber olarak kullanmaktayız.

POLİTİKA

ACC Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Şirketi, ticari hizmetler, teknik mühendislik ve elektrik sistemleri eğitimi, endüstriyel otomasyon, kontrol ve enstrümantasyon, mekatronik ve robotik alanlarında faaliyet gösteren çok amaçlı yapısı ile ülkenin endüstriyel otomasyon sektörünün etkin direklerinden biri olarak Global Bilim ve Teknolojiler, en son başarılardan yararlanarak, sürdürülebilir kalkınma süreci ve kurumsal değerleri, yani müşteriye saygı, çevrenin ve insan kaynaklarının korunması doğrultusunda kalite politikasını aşağıdaki şekilde sunmaktadır:

THERE ARE MANY VARIATIONS OF PASSAGES

We guarantee the security
and protection of your deposits

Reliable saving

Stable growth

Full protection

THERE ARE MANY VARIATIONS

All-in-one mobile app for managing your finances

Account management

Words, consectetur, from a lorem ipsum passage, and going through the.

Recurring purchases

There are many variations of passages available, but the majority have.

Funds protection

Long established fact that a reader will be distracted by the readable.

Mobile application

Popular belief, lorem ipsum is not simply random text. It has roots in a latin.

Proje departmanının amacı:

IF YOU ARE GOING TO USE

Recent reviews from our customers

PANEL YAPMAK

Paneller, IP 55 ve RALL 7035 elektrostatik boya, enjeksiyon kapı süngeri olan en son Alman Rittal teknolojisi, TS8 tasarımına uygundur. Bu paneller toz geçirmez ve su geçirmezdir ve ayrıca Türkiye Elektrik Endüstrisi Laboratuvarlar Dairesi onayına sahiptir.

Pano tasarım yazılımı

İhtiyaçlarınızı karşılamak için optimum sistem seçenekleri

İmalat yürütme sisteminin (MES) tasarımı ve uygulaması, işverenin çalışma ortamında yapılır.

Programlama

Belgeler

All the technical points and design steps as well as the employer's approval must be recorded as a document. The cooperation of the employer is required for the preparation of these documents.

Some of these documents:

Kurulum, İnceleme ve Fabrika Testi

Bu bölüm, aşağıdakiler dahil olmak üzere şirketin tüm faaliyetlerini içerir: tüm panellerin test edilmesi, ayarlanması ve kurulması, ekipman ve aksesuarların sağlanması. Hem kurulum ve uygulama aşamasında hem de tasarım detaylarına göre kablolama ve kablolama yapılacak ve faaliyetlerin optimize edilmesi için kolay erişilebilirlik göz önünde bulundurularak yapılacaktır.

Fabrika Testi (FAT)

FAT testi tüm donanım ve yazılım bileşenleri ile üretici firmada yapılmalıdır.

Test ve gözden geçirme prosedürleri, donanım ve yazılım performansının doğruluğunu ve istenen özelliklere uygunluğunu kanıtlamalıdır.

Tamamlanması için, tüm dahili testlerin ve incelemelerin raporu müfettişin kullanımına sunulmalıdır.

FAT testinde yapılması gereken testler ve kontroller şu şekildedir:

Mekanik özelliklerin ve boyutların kontrolü, parça ve modüllerin özellikleri ve teknik sayısı ile tüm bileşenlerin miktarının onaylanan sözleşmeye göre kontrol edilmesi.

Yerinde Test (SAT)

Bu bölümde devreye alma faaliyetlerinin uygun ve güvenli bir proses standartlarına ulaştırılması ele alınmaktadır.

Bu bölümde, elektriksel döngü testi birinci önceliktir.

PLC'nin doğru çalışmasını sağlamak için hem ağda hem de ayrı olarak test edilmelidir.

Kontrol döngüsü, fabrika işletimi ile kapalı işletimde ayarlanmalıdır.

Eğitim

ACC eğitim departmanı Siemens ve IB Almanya'nın Türkiye temsilcisidir. Mühendislerinizi ve operatörlerinizi ACC Şirketinin bulunduğu yerde veya sizin yerinizde eğitebiliriz.

  • Mahmutbey Mah. Taşocağı yolu Cd. No3 kat:28-daire:477 my ofis 212 Bağcılar - İstanbul - Turkey
  • Phone: +90 533 389 62 70
  • Email:

About ACC Company:

ACC Company entered the field of related industry in 2013 with the aim of localizing industrial automation technology in Iran and at the moment this company is ready to provide all kinds of technical and engineering services as the first and only official representative of Siemens in the industrial automation field.

Shop
Wishlist
0 items Cart
My account